Palkoviljaseoksista kokoviljasäilörehua - Manni, Katariina; Hyvönen, Juha; Huuskonen, Arto (Faba osk, 2022)
Nopeat korotukset tuotantopanosten, erityisesti rehuviljan ja lannoitteiden, hinnoissa ovat aikaansaaneet tilanteen, jossa joudutaan pohtimaan vaihtoehtoja nautojen rehujen tuotantoon ja ruokintaan.
Lehtiartikkeli (rinnakkaistallennusluvan asianumero: 515/12 05 01 02/2022)
Keywords: Kokovilja; lupiinit; virnat; sato; säilörehu; herne; härkäpapu