Prosessipohjainen kasvumalli mätäsvaiheen männyntaimille - Koskela, Jarkko (Metsäntutkimuslaitos, 2000)
Seloste artikkelista: Koskela, J. 2000. A process-based growth model for the grass stage pine seedlings. Silva Fennica 34(1): 3–20.
Tutkimusseloste