Lähiruoan lisääminen kuntien julkisissa hankinnoissa Kainuussa ja Pohjois-Pohjanmaalla - Puoskari, Silja; Wuori, Olli; Korhonen, Kirsi; Muilu, Toivo (MTT, 2013)
Lähiruoan lisääminen kuntien julkisissa hankinnoissa Kainuussa ja Pohjois-Pohjanmaalla Kunnallisten ruokapalvelujen merkitys tuotiin useaan otteeseen esille mm. kuntalaisten terveyden edistä-miseen tai ruokailutottumusten muovaamiseen liittyen. Lähiruoan hankinnalla kunnan ruokapalveluihin haluttiin tukea paikallista ja oman alueen tuotantoa.
Keywords: Maatalousteknologia, rakentaminen, energia, työntutkimus; politiikka-dialogimenetelmä; local food; Kainuu; Pohjois-Pohjanmaa; communities; purchasing; food service; lähiruoka; julkiset hankinnat; kunnat