Tärkeimpien metsämuuttujien keskivirheen estimaatteja monilähteisen valtakunnan metsien inventoinnin pienalueille - Katila, Matti (Metsäntutkimuslaitos, 2006)
Seloste artikkelista: Katila, M. 2006. Empirical errors of small area estimates from the multisource National Forest Inventory in Eastern Finland. Silva Fennica 40(4): 729–742.
Tutkimusseloste