Menetelmiä ja sovelluksia metsikön rakenteen ennustemallien parantamiseksi Suomessa - Siipilehto, Jouni (Metsäntutkimuslaitos, 2011)
Seloste väitöskirjasta: Siipilehto, J. 2011. Methods and applications for improving parameter prediction models for stand structures in Finland. Dissertationes Forestales 124.
Väitöskirjaseloste
Keywords: lineaarinen ennustaminen; läpimittajakauma; metsikön rakenne; puustotunnukset