Miten suhtautua inflaatioon? - Leppänen, Jussi (Viestimedia Oy, 2022)
Inflaation ja puun hintojen välittömin yhteys muodostuu sitä kautta, että metsänomistajat maksavat puunmyyntituloilla kulutusmenojaan, kirjoittaa Luonnonvarakeskuksen tutkija Jussi Leppänen.
Keywords: puumarkkinat; sahatavaramarkkinat; reaalihinnat; nimellishinnat; inflaatio