Puutarhatuotanto kehittyy vauhdilla - Tahvonen, Risto (Maaseudun Tulevaisuus, 2004)
Puutarhatuotantoa on saneerattu Suomessa tehokkaasti uuden kilpailutilanteen ja uusien viljelymenetelmien innoittamina. Tämä on onnistunut vain tutkimuksen, neuvonnan ja puutarhatuotannon saumattomalla yhteistyöllä. Muuttuneiden hinnoitteluperusteiden johdosta puutarhatuotannon ja viherrakentamisen arvo on noussut kansantaloudenkin kannalta merkittävästi.
Keywords: Pu; puutarhatuotanto; avomaanvihannekset; kasvihuonevihannekset; tuoretuotteet; juurekset; maatalouspolitiikka; kansainvälinen maatalouspolitiikka; Euroopan unioni; kannattavuus; tulevaisuus; kehitys; omavaraisuus; tutkimus