Woltario-ruisvehnä on lupaava uutuus - Salo, Yrjö; Erlund, Patrik (Maaseudun Tulevaisuus, 2005)
Woltario on puolalainen, satoisa ruisvehnäuutuus. Sen sakoluvun eli tähkäidännän kestävyys on parempi kuin vanhoilla lajikkeilla. Tähän asti Fidelio on ollut paras ja viljellyin lajike.
Keywords: Ka; lajikkeet; lajikekokeet; koetoiminta; kasvilajit; ruisvehnä; triticale; viljakasvit; viljely; vertailu; sato; talvehtiminen; viljelyvarmuus; kasvitaudit; kestävyys