Lantaloissa muhii maaseudun energiavallankumous - Laakkonen, Anu (Maaseudun Tulevaisuus, 2013)
Nyt maatalous on täysin öljyriippuvaista, mutta lähitulevaisuudessa monella maatilalla on biokaasureaktori ja peltotyöt ajetaan biokaasutraktorilla.
Keywords: Maatalous - yleistä, maatalousekonomia,maatalousneuvonta, maaseudun kehittäminen; Ympäristönsuojelu; biokaasu; lantalat; maatalouskoneet; polttoaineet