Koivun biomassayhtälöt Suomessa - Repola, Jaakko (Metsäntutkimuslaitos, 2008)
Seloste artikkelista: Repola, J. 2008. Biomass equations for birch in Finland. Silva Fennica 42(4): 605–624.
Tutkimusseloste
Keywords: biomassayhtälöt; koivu