MAASÄÄ kerää ja hyödyntää täsmätietoa ympäristöstä - (:unkn) unknown (Maaseudun tulevaisuus, 2009)
Maasää-verkosto kerää uudella langattomalla tekniikalla alueellisesti kattavaa ja reaaliaikaista ympäristömittaustietoa. MTT:n, SYKE:n, Ilmatieteen laitoksen ja useiden yritysten yhteisessä hankkeessa rakennettu mittausverkosto seuraa sää-, vedenlaatu- ja maankosteusmuuttujia 70 langattomalla mittausasemalla Karjaanjoen valuma-alueella. Mittauksia tehdään vuorokauden aikana yhteensä yli 30 000.
Keywords: Ys; ympäristö; vesistöt; ympäristövaikutukset; mittaus; mittaustekniikka; kosteikot; sää; ennusteet