Nurmen mahdollisuudet polttoaineen lähteenä ovat kasvussa - Seppälä, Arja; Kässi, Pellervo; Paavola, Teija (Maaseudun tulevaisuus, 2011)
Alustavien arvioiden mukaan jo alle viisi prosenttia käytössä olevasta maatalousmaasta tuottaisi viidesosan kansallisesta liikennepolttoaineiden bio-osuuden tavoitteesta.
Keywords: Ka; Ys; peltoviljely; nurmirehut; nurmiviljely; biokaasu; biomassa; herbage crops; arable farming; biogas; biomass; grassland farming