Vapaa vai rajoitettu ruokinta vieroituksen jälkeen - Siljander-Rasi, Hilkka (Yhtyneet Kuvalehdet, 2001)
MTT selvitti rehun annostelun merkitystä vieroitusripulin torjunnassa. Rehun rajoittaminen neljänneksellä tai sen laimentaminen kuitupitoisella kaurajauholla tai sokerijuurikasleikkeellä ei vähentänyt porsaiden koliripulia.
Keywords: Ko; porsaat; sika; ruokinta; ruokinnan rajoitus; kuitu