Laatuheinää hevosille - Kaakkola, Anita (Maaseudun tulevaisuus, 2008)
Kirjoitan kokemuksistamme yhtenä Etelä-Suomen Laatuheinärenkaan jäsentilana. Kaakkolan tila Lopella on tuottanut hevostalleille heinää liki 20 vuotta, aluksi kuivaheinää ja myöhemmin myös säilöheinää. Tänä aikana sekä hevosheinän kysyntä että tuotanto on muuttunut paljon. Muutoksia on luvassa jatkossakin.
Keywords: Ko; hevostalous; hevonen; ruokinta; rehut; tallit; heinä; laatu; nurmirehut; laidunrehu; säilörehu; tuorerehu