Maan ravinnepitoisuuksien ja tiheyden vaihtelu suometsäkuvioiden sisällä - Laiho, Raija; Laine, Jukka; Penttilä, Timo (Metsäntutkimuslaitos, 2004)
Seloste artikkelista: Laiho, R., Penttilä, T. & Laine, J. 2004. Variation in soil nutrient concentrations and bulk density within peatland forest sites. Silva Fennica 38(1): 29–41.
Tutkimusseloste
Keywords: maan ravinnepitoisuudet; maan tiheys; suometsät