Kesannot kiertoon - lajiston monimuotoisuutta kesantojen avulla - Hyvönen, Terho; Huusela-Veistola, Erja; Kuussaari, Mikko; Härmä, Oskari (Maaseudun Tulevaisuus, 2005)
Viljelykiertojen yksipuolistuminen on vähentänyt lajiston monimuotoisuutta pelloilla. Lyhytaikaiset viherkesannot tarjoavat yhden vaihtoehdon viljelykiertojen monipuolistamiseksi viljanviljelyssä. Niitä suosimalla voitaisiin lisätä lajiston monimuotoisuutta eri eliöryhmissä.
Keywords: Ka; monimuotoisuus; viljelykierto; kesanto; viherkesannointi; pölyttäjät; tuhohyönteiset