SIBLARCH-hanke ja hallariskit - Poteri, Marja (Metsäntutkimuslaitos, 2008)
Osa taimitarharetkeilyn esitelmistä on nähtävänä Nordgenin kotisivulla: http://www.nordgen.org/index.php/skand/content/view/full/435
Keywords: halla; lehtikuusi