Koneellisen metsänistutuksen oppaan esittelymateriaali - Laine, Tiina; Syri, Mikko; Sipilä, Kyösti (Metsäntutkimuslaitos, 2013)
Katso: Koneellisen metsäistutuksen opas sekä Koneellisen istutuksen työohje
Esittelymateriaali
Keywords: metsänviljely; metsäkoneet