Juurilahoiset taimet eivät enää kelpaa istutukseen - Poteri, Marja (Metsäntutkimuslaitos, 2000)
Selostus artikkelista: Lilja, A. ja Rikala, R. 2000. Effect of uninucleate Rhizoctonia on the survival of outplanted Scots pine and Norway spruce seedlings. European Journal of Forest Pathology 30:109-115.
Julkaisusatoa