Kalastuksen olosuhdekatsaus 2019 - Setälä, Jari; Harjunpää, Hannu; Jaukkuri, Mikko; Lehtonen, Esa; Mellanoura, Juhani; Niukko, Jari; Saarni, Kaija; Salmi, Pekka; Seppänen, Eila (Luonnonvarakeskus, 2020)
Kalastuksen olosuhdekatsauksen laatiminen on rahoitettu osittain Euroopan meri- ja kalatalousrahaston (EMKR) avustuksella. Katsaus tuottaa tietoa EMKR:n Suomen toimintaohjelmanarviointia ja ennakointia varten.
Keywords: kalastus; kalastus