Metsätaimitarhojen tuholaiset -kokouksen esitelmät koottu julkaisuksi - Poteri, Marja (Metsäntutkimuslaitos, 2000)
Selostus julkaisusta: Lilja, A. & Sutherland, J.R. (eds.). 2000. Proceedings of the the 4th Meeting of IUFRO Working Party 7.03.04 - Diseases and Insects in Forest Nurseries. Metsäntutkimuslaitoksen tiedonantoja 781. 262 s.
Julkaisusatoa