Koelypsymallin kuukausiratkaisusta apua maitotilan ongelmakohtien tunnistamiseen - Nousiainen, Jouni I (Yhtyneet kuvalehdet, 2000)
Maidontuottajille tarkoitettu ammattilehtiartikkeli, jossa esitellään koelypsymallin kuukausiratkaisuja, niiden laskutapaa ja käyttömahdollisuuksia.

Herd solutions and how to use them, aimed for milk producers
Nimekkeen selvennys: Herd solutions, a method to recognize possible problems in dairy herd..
Keywords: Ko; koelypsymalli; kuukausiratkaisu; Pohjois-Savo; lehmät; maidontuotanto; maatilat; neuvonta; milk production; test day model; herd solutions