Kuusen taimien istuttaminen Bracke- ja Ecoplanter-istutuskoneilla – maanmuokkauksen, istutuksen ja taimien maastomenestymisen arviointi - Luoranen, Jaana; Rikala, Risto; Smolander, Heikki (Metsäntutkimuslaitos, 2011)
Seloste artikkelista Machine planting of Norway spruce by Bracke and Ecoplanter: an evaluation of soil preparation, planting method and seedling performance. Silva Fennica 45(3): 341–357
Tutkimusseloste