Taimitarhojen ympäristökuormitus vähentynyt Suomessa - Poteri, Marja (Metsäntutkimuslaitos, 2002)
Selostus opinnäytteestä: Juntunen Marja-Liisa. 2002. Environmental impact of fertilizers and pesticides used in Finnish forest nurseries. Metsäntutkimuslaitoksen tiedonantoja 849. 58 s. + 5. Väitöskirja.
Julkaisusatoa