Voidaanko lyhytpäiväkäsittely aloittaa jo kesäkuussa ja taimet istuttaa heinäkuussa? - Luoranen, Jaana (Metsäntutkimuslaitos, 2007)
Selostus artikkelista: Kohmann, K. & Sønsteby, F. 2007. Sommerplanting med tidlig langnattbehandlete planter. Summary: Summer planting with early longnight treated seedlings. Norsk institutt for skog og landskap. Pb 115, no 1431. 13 s.
Keywords: taimitutkimus