Taimien syötön automatisointi uudella Risutec APC-istutuskoneella - Laine, Tiina (Metsäntutkimuslaitos, 2014)
Selostus artikkelista: Laine, T. & Saarinen, V-M. 2014. Comparative study of the Risutec Automatic Plant Container (APC) and Bracke planting devices. Silva Fennica vol. 48 no. 3 article id 1161.
Julkaisusatoa
Keywords: istutus; koneellistaminen