Vaihtoehtoja palkoviljaseoksiin - Manni, Katariina; Hyvönen, Juha; Huuskonen, Arto (Faba osk, 2023)
Palkokasvit ovat hyvä vaihtoehto nautakarjatilan rehuvalikoimaan. Vaikka niiden hyödyt tulevat esiin erityisesti peltoviljelyn kautta, ne myös monipuolistavat nautojen ruokintaa. Lisäksi jos nurmisäilörehusta on pulaa, yksivuotiset palkokasvit kokoviljasäilörehuksi korjattuna on nopea keino paikata karkearehun tarvetta.
Lehtiartikkeli (rinnakkaistallennusluvan asianumero: 515/12 05 01 02/2022)
Keywords: nauta; palkovilja; säilörehu; ruokinta