Lepotilaisten ja kasvussa olevien kuusen paakkutaimien kuivuudenkestävyys vertailussa - Helenius, Pekka (Metsäntutkimuslaitos, 2005)
Selostus artikkelista: Helenius, Pekka, Luoranen, Jaana & Rikala, Risto 2005. Physiological and morphological responses of dormant and growing Norway spruce container seedlings to drought after planting. Annals of Forest Science 62: 201-207.
Julkaisusatoa
Keywords: kuivuudenkestävyys; kuusen paakkutaimet