Lämmin syksy viivästyttää kuusen silmujen puhkeamista keväällä - Rikala, Risto (Metsäntutkimuslaitos, 2008)
Selostus artikkelista: Søgaard, G., Johnsen, Ø., Nilsen, J. and Junttila, O. 2008. Climatic control of bud burst in young seedlings of nine provenances of Norway spruce. Tree Physiology 28:311–320.
Keywords: kuusi; lämpötila; silmun puhkeaminen