Lakka kasvaa viljeltynäkin - Hoppula, Kalle; Miettinen, Eero; Pirinen, Heli (Maaseudun Tulevaisuus, 2005)
Lakan viljelyä on kokeiltu Kainuussa kuuden vuoden ajan. Tulokset ovat olleet lupaavia. Tällä hetkellä Kainuun alueella on noin kolme hehtaaria lakkapeltoja, ja pienimuotoisia viljelykokeiluja on perustettu muuallekin Väli- ja Pohjois-Suomen alueelle.
Keywords: Ka; lakka; luonnonmarjat; marjat; marjanviljely; viljelykasvit; kasvinviljely; suokasvit; kasvualusta