Kaksivuotiaat edellissyksynä alasleikatut emotaimet hyvä lähtökohta hybridihaavan juuripistokastutotannossa - Poteri, Marja (Metsäntutkimuslaitos, 2005)
Selostus artikkelista: Stenvall Niina, Haapala Tapani & Pulkkinen Pertti. 2004. Effect of genotype, age and treatment of stock plants on propagation of hybrid aspen (Populus tremula x Populus tremuloides) by root cuttings. Scandinavian Journal of Forest Research 19: 303-311.
Julkaisusatoa