Tulontasausvakuutuksella taloudellinen epävarmuus hallintaan - Myyrä, Sami; Liesivaara, Petri (Maaseudun tulevaisuus, 2011)
Tehokkaasti toteutettu tulontasausväline pienentää maatilojen vaaraa joutua taloudellisiin vaikeuksiin tuloksen hetkellisen notkahtamisen takia.
Keywords: Ma; Tulot; maataloustuotanto; satovahingot; tuotannonmenetykset; tukipolitiikka; EU-tuet