Lisäväkirehu korvaa puuttuvaa laidunta - Nousiainen, Jouni I; Sairanen, Auvo; Virkajärvi, Perttu (Maaseudun Tulevaisuus, 2000)
Tarjolla olevan laitumen määrä eläintä kohti on tärkein laitumen hyväksikäyttöön vaikuttava tekijä. Lisärehuilla voidaan korvata puuttuvaa laidunta ja lisätä maitotuotosta. Tasapainon löytyminen laitumen ja väkirehun syötön välillä voi olla vaikeaa, mutta tuloksena saadaan varsin edullisia rehuyksiköitä.
Keywords: Ka; laitumet; väkirehut; nurmet; märehtijät; rehut