Jätekompostit lannoittavat peltoja - Tontti, Tiina; Lehtonen, Keijo (Maaseudun Tulevaisuus, 2003)
Yhdyskuntien biojätteestä ja puhdistamolietteestä tuotetaan komposteja. Ne sopivat maanparannukseen ja fosforilannoitteeksi. Sen sijaan typpilannoitteena ne tarvitsevat täydennystä seurakseen.
Keywords: Ys; jätteet; komposti; biojätteet; liete; vesilaitosliete; eloperäiset lannoitteet; fosfori; maanparannus; kestävä kehitys; kestävä maatalous; rajoitukset; ympäristötuki