Raision sopimusviljelijöillä hyvät kokemukset camelinasta - Lehtonen, Satu (toim.) (Maaseudun Tulevaisuus, 2006)
Camelina on kahtena viime vuonna tuottanut yllättävänkin hyvän sadon, Raision maatalousryhmän johtaja Jukka Hollo kertoo.
Keywords: Re; Camelina sativa; kitupellava; ruistankio; rasvahapot; elintarvikkeet; terveysvaikutukset; öljykasvit; sopimusviljely