Ohran taudit kuriin - Jalli, Marja; Vuorinen, Martti (MTT, 2007)
Ohran verkkolaikunkestävyys on parantanut. Sen sijaan rengaslaikun ja härmänkestävyydessä ei ole tapahtunut selkeitä muutoksia. Lajikkeiden taudinkestävyydessä on silti merkittäviä eroja.
Keywords: Ka; Ta; lajikkeet; lajikekokeet; koetoiminta; kasvilajit; ohra; viljakasvit; viljely; vertailu; sato; talvehtiminen; viljelyvarmuus; kasvitaudit; kestävyys