Lammastalouden monialaisuus valaa uskoa tulevaisuuteen - Räikkönen, Raija (Maaseudun tulevaisuus, 2011)
Itämeren rannikko- ja saaristoalueen lammastuotantotilat ovat pääosin monialaisia perheyrityksiä, jotka hyödyntävät lampaita kokonaisvaltaisesti. Alueella lammastalous on useimmiten yksi tulonlähteiden osa ja tuo lisäarvoa muulle yritystoiminnalle.
Keywords: Ko; monialaiset maatilat; lammastalous; kannattavuus; markkinointi; maaseutuyritykset; yrittäjät; rannikkoalueet; saaristot; sheep housing; sheep farming