Syö villivihanneksia ja kevennä ruokavaliotasi, hiilijalanjälkeäsi ja kauppalaskuasi - Tahvonen, Raija; Mattila, Pirjo (Maaseudun Tulevaisuus, 2013)
Lähiruokatrendi tuo villivihannekset takaisin ihmisten lautasille. Ravinteikkaat villivihannekset ovatkin terveellinen lisä suomalaisten ruokavalioon.
Keywords: Maatalous - yleistä, maatalousekonomia,maatalousneuvonta, maaseudun kehittäminen; Elintarvikkeet, ravitsemus; Ympäristönsuojelu; bioaktiiviset yhdisteet; flavonoidit; hyötykasvit; luonnonkasvit; nokkonen; ruokavaliot