Karsimaton ensiharvennusmänty sulfaattisellun ja energian tuotannossa - Jylhä, Paula (Metsäntutkimuslaitos, 2012)
Seloste väitöskirjasta: Jylhä, P. 2011. Harvesting undelimbed Scots pine (Pinus sylvestris L.) from first thinnings for integrated production of kraft pulp and energy. Dissertationes Forestales 133.
Väitöskirjaseloste
Keywords: ensiharvennusmänty; integroitu korjuu; jäännösarvo; kokopuumenetelmä; osapuumenetelmä; puustamaksukyky; sulfaattisellu; tavaralajimenetelmä