Englanninraiheinät ja koiranheinät vähissä - Niskanen, Markku; Virkajärvi, Perttu (Maaseudun Tulevaisuus, 2007)
Englanninraiheinä on eniten viljelty nurmiheinä Euroopassa. Suomessa sen viljelyä rajoittaa huono talvenkestävyys. Myös koiranheinän viljely on viime vuosina ollut vähäistä, eikä siementä ole juurikaan ollut saatavilla.
Keywords: Ka; lajikkeet; lajikekokeet; koetoiminta; kasvilajit; nurmiheinät; raiheinät; englanninraiheinä; koiranheinä; viljely; vertailu; sato; talvehtiminen; viljelyvarmuus; kasvitaudit; kestävyys