Bracke- ja M-Planter-istutuslaitteiden teknis-taloudellinen vertailu - Rantala, Juho; Harstela, Pertti; Saarinen, Veli-Matti; Tervo, Leo (Metsäntutkimuslaitos, 2010)
Seloste artikkelista: Rantala, J., Harstela, P., Saarinen, V.-M. & Tervo, L. 2009. A techno-economic evaluation of Bracke and M-planter tree planting devices. Silva Fennica 43(4): 659–667.
Tutkimusseloste
Keywords: istutus; koneellistaminen; kustannustehokkuus; tuottavuus; työntutkimus