Maatalous- ja puutarhayritysten kannattavuus parani 1998-2000 - Latukka, Arto (Maaseudun Tulevaisuus, 2002)
Maatalous- ja puutarhayritysten kannattavuus parani vuonna 2000 selvästi vuosien 1998 ja 1999 katovuosista. Eniten nousua oli viljatiloilla, mutta sikatilat olivat päätuotantosuunnista kannattavimpia. Niilläkin tuotanto oli kuitenkin tappiollista.
Keywords: Pu; Ma; kannattavuus; sikatila; viljatila; pääoma; kate; yritys