Energiapuun mittaus - Lindblad, Jari; Äijälä, Olli; Koistinen, Arto (Metsätalouden kehittämiskeskus Tapio, 2013)
Tämä opas on tehty Sopimus energiapuun mittauksen järjestämisestä -projektissa. Oppaassa esitetään sopimuksen mukaiset energiapuun mittauksen yleiset periaatteet ja menettelytavat sekä projektissa perustetun energiapuun mittaustoimikunnan hyväksymät mittausmenetelmät Oppaan päivittämisestä vastaa energiapuun mittaustoimikunta.
Mätning av energived
Energiapuun mittausopas on hyväksytty energiapuun mittaustoimikunnassa 26.3.2013. Opas on voimassa 1.7.2013 alkaen ja se korvaa aiemmin hyväksytyt oppaat.
Keywords: mittaus; energiapuu