Taimikonhoidon ajoituksen ja voimakkuuden vaikutus männiköiden ensiharvennukseen - Huuskonen, Saija; Hynynen, Jari (Metsäntutkimuslaitos, 2006)
Seloste artikkelista: Huuskonen, S. & Hynynen, J. 2006. Timing and intensity of precommercial thinning and their effects on the first commercial thinning in Scots pine stands. Silva Fennica 40(4): 645–662.
Tutkimusseloste