Suomalainen emolehmä vahvoilla EU:ssa - Pesonen, Pekka (Maaseudun Tulevaisuus, 2003)
Suomalaisella emolehmiin perustuvalla naudanlihan tuotannolla on hyvin poikkeuksellinen asema EU:ssa. Kun yhteisössä vähennetään tuotantoa, Suomessa pyritään jopa lisäämään emolehmien määrää.
Keywords: Ma; lihakarja; emolehmät; kotieläintuotanto; naudanlihantuotanto; Euroopan unioni; rahoitus; kannattavuus