Mikrolisättyjen rauduskoivujen menestyminen ja kloonien väliset erot kenttäkokeissa - Viherä-Aarnio, Anneli; Velling, Pirkko (Metsäntutkimuslaitos, 2002)
Seloste artikkelista: Viherä-Aarnio, A. & Velling, P. 2001. Micropropagated silver birches (Betula pendula) in the field - performance and clonal differences. Silva Fennica 35(4): 385–401.
Tutkimusseloste
Keywords: kenttäkokeet; kloonivaihtelu; menestyminen; mikrolisäys; rauduskoivu