Kasvigenomeista käytäntöön - Hytönen, Timo; Seppänen, Mervi; Valkonen, Jari (Maaseudun tulevaisuus, 2010)
Viljelykasvit, kotieläimet, tuholaiset ja taudinaiheuttajat ovat enenevässä määrin genomitutkimuksen kohteina. Tavoitteena on paljastaa hyödyllisten ja haitallisten ominaisuuksien kytkökset geeneihin.
Keywords: Ta; kasvit; genotyyppi; geenit; jalostus; sato; taudinkestävyys; mansikka