Tihkukastelu tuo uutta tekniikkaa perunanviljelyyn - Linna, Eemeli (Maaseudun Tulevaisuus, 2001)
Tihkukastelulla voidaan lannoittaa ja kastella kasveja täsmällisesti. Toisaalta kustannukset ovat korkeat ja työmäärä suuri säästä riippumatta. Niinpä ei voidakaan sanoa täsmällisesti, kannattaako tihkukastelu perunan viljelyssä. Tihkukastelulla ja -lannoituksella saatetaan kuitenkin vaikuttaa perunan satoon ja sadon laatuun.
Keywords: Ka; kastelu; keinokastelu; menetelmät; peruna; viljelymenetelmät