Luonnonmukainen tuotanto tilastojen valossa - Kieksi, Juha; Pulkkinen, Tuuli (Maaseudun Tulevaisuus, 2002)
Maa- ja metsätalousministeriön asettama luomustrategiatyöryhmä linjasi vuonna 2000 tavoitteeksi, että luonnonmukaisesti viljelty peltoala olisi vähintään 10 % kokonaisviljelyalasta vuonna 2006. Jotta tämä tavoite saavutettaisiin, tulisi peltoalan kasvun jatkua noin 12 000 hehtaarin suuruisena tulevina vuosina.
Keywords: Ka; Ys; luonnonmukainen maataloustuotanto; tilastot; maatalous; luomutuotteet; pellot; vilja; erikoiskasvit; maito