Kuminan siemenessä on muutakin kuin haihtuvaa öljyä - Keskitalo, Marjo (Maaseudun tulevaisuus, 2007)
Perinteikkään yrtin, kuminan, siementä käytetään pääasiassa aromaattisten öljyjen vuoksi. Haihtuvien öljyjen lisäksi siemenestä löytyy muutakin hyödyllistä. Esimerkiksi valkuaisaineita kuminan siemenessä on runsaasti.
Keywords: Ka; kumina; siemen; yrtit; mausteet; öljyt; haihtuvat öljyt; viljely; erikoiskasvit